14.3.2018 SaaS Workshop – Hakusanatutkimuksen tekeminen
Aika: 14.03.2018, 13:00-16:00
Paikka: Krog Madame yläkerran saunatilat

Hakutermit ovat sanoja ja sanayhdistelmiä, joita hakukoneiden käyttäjät käyttävät, kun he etsivät verkosta tietoa, tuotteita tai palveluita. Google käsittelee hakutermejä kysymyksinä, joihin se vastaa nostamalla hakutuloksiin parhaat vastaukset.

Jokaiselle yritykselle onkin siis tärkeää osata asettua oman asiakkaan saappaisiin ja pohtia mitä asiakas on oikeasti etsimässä.

Workshopissa tutustutaan käytännönläheisesti ennen kaikkea ansaittuun Google-löydettävyyteen ja hakusanatutkimuksen käytäntöihin. Tietoa hyödyntäen kukin osallistuja laatii oman toimintansa kannalta relevantin hakutermilistan, jonka voi ottaa heti käyttöön mainonnassa ja sisältömarkkinoinnissa.

Workshop soveltuu kaikille, jotka ovat tekemisissä asiakashankinnan kanssa, mutta erityisesti markkinoinnista ja myynnistä vastaaville.

Kouluttaja

jarno wuorisalo

Jarno Wuorisalo

CEO Cuutio

Jarno Wuorisalo on erikoistunut inbound markkinointiin, kasvuhakkerointiin sekä online-strategioiden kehittämiseen. Hän etsii mielellään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan ja myynnin kehittämiseen.