31.10.2019 Amazoniin! Tampere
Aika: 31.10.2019, 08:00-11:30
Paikka: Kokouskeskus Puistotorni, Tampere

Ohjelma & aikataulu:

  • Klo 8.00 Aamiainen
  • Klo 8.30-11.00 Opi hyödyntämään Amazonia jakelukanavana / Jonne Välilä

Kaikki tietävät jo, että Amazon dominoi länsimaista verkkokauppaa. Se on jättiläinen, joka kasvattaa markkinaosuuksiaan ja -alueitaan, mutta voiko suomalainen yritys saada osansa Amazonin satojen miljardien markkinasta? Mitä kansainvälisen Amazon-myynnin aloittaminen vaatii ja voiko niin kilpaillussa markkinassa menestyä?

Osallistu koulutukseen, jossa miehemme pelin sisältä, Amazoniin.fi-palvelun perustaja Jonne Välilä, avaa Amazonin saloja yli 50.000 myydyn tuotteen kokemuksella.

Koulutuksessa opitaan konkreettisten esimerkkien kautta, että miten Amazonin maailmanvalloituksesta voi saada vauhtia omaan bisnekseen.

Koulutuksen jälkeen osallistujien mahdollinen uhkakuva Amazonista on kääntynyt mahdollisuudeksi ja käteen on jäänyt erilaisia mahdollisia etenemistapoja.

Tulossa myös! Voisiko minun tuotteeni menestyä Amazonissa -workshop, jossa selvitetään juuri sinun tuotteesi menestymismahdollisuudet!

Kouluttaja

Jonne Välilä

Amazoniin.fi

Amazoniin.fi-palvelun perustaja ja Amazon-myyjä

Jonne Välilä on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä Amazon-myyjistä. Välilä aloitti Amazonin opiskelun alkukesällä 2017 ilman omaa tuotetta tai edes tuoteideaa ja on sittemmin myynyt yli 50.000 omaa tuotetta Amazonissa. Hän auttaa yhdessä tiiminsä kanssa suomalaisia yrityksiä kansainvälisille markkinoille Amazoniin.fi-palvelunsa kautta.