9.5.2019: Tehokkuutta, myyntiä & skaalautuvuutta palveluille integraatioiden avulla
Aika: 09.05.2019, 08:30-11:00
Paikka: Business Meeting Park Forum Kukontori | HELSINKI

Ohjelmasta

Puhtaat standalone-palvelut on lopulta aika harvassa ja suurimmassa osassa merkittävin arvo muodostuu ohjelmistojen käytöstä osana isompaa verkostoa. Merkittävä osa arvosta kärsii, jos muualla syntynyttä tietoa ei saada käyttöön tai palvelussa syntynyttä tietoa ei saada käyttöön muualla. Siksi sukellamme tässä aamiaisseminaarissa palveluiden integraatioihin tehokkuuden, lisämyynnin ja skaalautuvuuden näkökulmista.

Aikataulu:

  • Klo 8.30 Aamiainen tarjolla
  • Klo 9.00 Ohjelma alkaa:

Integraatiot ympäröivään ekosysteemiin – merkitys palvelun koettuun arvoon asiakkaille | Lennu Keinänen, Flashnode

Tehokkuutta, myyntiä ja skaalautuvuutta SaaS-palveluille integraatioiden avulla | Asmo Urpilainen, HiQ Finland

Tulevaisuuden taloushallinto on integroitu | Juha Takala, Heeros

  • Klo 10.30 Ohjelma loppuu, mahdollisuus one-on-one keskusteluille

Kenelle?

Tilaisuuden anti sopii kaikille teille CEO:t, CTO:t, CIO:t, founderit, tuotekehitysvastaavat ja yrittäjät, joiden intressissä on lisätä tehokkuutta, myyntiä & skaalautuvuutta palveluille integraatioiden avulla!

Puheenvuoroista

Aamun alustaa sarjayrittäjä Lennu Keinänen, jolla on pitkä historia integroitujen palveluiden osalta mm. perustamissaan firmoissa Paytrail ja Flashnode, sekä kymmenissä muissa yrityksissä, joissa hän on aktiivinen. Lennun alustukseen kuuluu muun muassa liiketoiminnan skaalautumisen mallit (prosessiautomaatio), integraatiot ympäröivään ekosysteemiin (palvelun/tuotteen awesomeness) sekä tietysti klassiset kustannussäästöt ja reaaliaikaisuus kaikille osapuolille.

Seuraavaksi kotimaisen FRENDS -integraatioalustan tuotekehitysjohtaja Asmo Urpilainen HiQ Finland Oy:stä kertoo, kuinka eristät oman palvelusi tuotekehityksen toimituksista ja tuot tehokkuutta kehittämiseen sekä toimituksiin integraatioalustan avulla. Tämän mallin myötä ymmärrät, miten nopeutat käyttöönottoprojekteja asiakkailla, sovitat palvelusi yhteensopivaksi hankalimmissakin asiakasympäristöissä ja tuot omalle myynnillesi lisää keinoja integraatiopalvelun avulla. Sokerina pohjalla case-esittelyt Efecte ja ArcTechnology!

Kolmantena lavalle astuu Juha Takala, Heeros Oyj tuotekehitysjohtaja, joka avaa tulevaisuuden taloushallinnon integraatiota. Juha esittelee miten he ovat ratkaisseet sen, että integraatioita pitää pystyä toimittamaan asiakkaille pienellä kustannuksella ja nopealla aikataululla. Asiaa havainnollistetaan kahdella erilaisella case-esimerkillä. Molemmissa keisseissä näkökulmana on lisäksi se, miten asiakasspesifi integraatio voidaan tarjota SaaS-mallilla tuotteistettuna myös muille vastaavaa tarvitseville.

Puhujat

Juha Takala

Tuotekehitysjohtaja Heeros Oyj:ssä
Juhalla on 15 vuoden kokemus tietojärjestelmäkehityksen ja teknologiakonsultoinnin johtamis- ja suunnittelutehtävistä, laadunhallinnasta ja ratkaisuarkkitehtuureista. Hän on työskennellyt Nokialla, Accenturella ja Heeroksella. Juhalla on kattava tuotekehityksen osaaminen ja johtamiskokemusta niin toteuttajan, teknisen suunnittelijan, ratkaisuarkkitehdin kuin projekti-/hankepäällikön tehtävistä.

Asmo Urpilainen

CTO @ HiQ Finland Oy

Asmo on kotimaisen FRENDS eiPaaS-palvelun teknologia- ja tuotekehitysjohtaja. Asmolla on yli 10 vuoden kokemus ja hän on työsekennellyt niin palveluiden kehittämisen kuin myynnin ja markkinoinnin parissa.