7.11.2018 SaaS-klubi: Monikielisen tuotteen, markkinoinnin ja tuen rakentaminen
Aika: 07.11.2018, 15:00-19:00
Paikka: Ravintola Factory, Aleksanterinkatu 13, 5 krs.

Iltapäivän ohjelma

15.00 Koulutusosio: Monikielisen tuotteen, markkinoinnin ja tuen rakentaminen. Ari Nyfors, Transfluent Oy
16.55 Elisa SaaS-palvelujen myyntikanavana, William Hammersley
17.00 Ruokaa, juomaa ja kokemusten jakamista
17.30 Jani Penttinen, Transfluent Oy
18.15 Halukkaille jälkipuintia
19.00 Tilaisuus päättyy

Kansainvälistymisen myötä yksi kieli ei riitä, ja toiminta muuttuu monikieliseksi. Samalla toiminta monimutkaistuu tuotekehityksestä, markkinoinnin kautta tukeen. Sisältöä pitää kääntää, mutta myös sovittaa kohdemarkkinoille.

Illan koulutuksessa käsittelemme Transfluentin asiantuntijan Ari Nyforsin johdolla sitä miten toiminta kannattaa erilaisissa vaiheissa ja tilanteissa organisoida. Ari on ollut auttamassa uransa aikana suurta joukkoa kansainvälistyviä yrityksiä kielenkääntämiseen liittyvissä haasteissa ja neuvoo mitkä toimintamallit ovat parhaita kussakin tilanteessa ja vaiheessa.

Koulutuksen yhteydessä kuulemme caseja niin Arin suusta, kuin yrittäjien kertomina.

Case Transfluent: Jani Penttinen

Suomessa syntynyt, mutta perustajansa myötä USA:han laajentunut Transfluent on kielenkääntämisen Uber ja joukkorahoituksen lempilapsi, jonka uniikki businessmalli ja tarina ansaitsee tulla kerrotuksi. Asiakkaalle Transfluent on käännöstoimisto verkossa, mutta sisäisesti mitä suurimmassa määrin softayritys. Kauan olemmekin oikeaa hetkeä etsineet ja nyt saimme perustajan Jani Penttisen houkuteltua Las Vegasin auringosta sen meille kertomaan!

Puhujat

Ari_uusi

Ari Nyfors

Account Executive, Transfluent

jani penttinen

Jani Penttinen

CEO, Transfluent

will

William Hammersley

Startup Lead / Production / Startup Partnerhips, Elisa Oyj

Studied physics at the University of Bath before founding 2 companies over 9 years. The first was a frozen yoghurt startup, which products became the bestselling frozen yoghurt in the UK, sold nationally in major grocery retailers. Then launching a sports drink startup that had Gatorade level electrolytes without any other additives. Now Startup Lead at Elisa Corporation, responsible for developing Elisa capabilities for scouting and collaboration with startups.