4.1.2021 Julkaisutilaisuus: Nousukiito kasvuun – tutkimus ohjelmistokehityksen myynnistä 2021
Aika: 04.01.2021, 15:00-16:00
Paikka: Online

Ohjelmistokehityksen konsultointi – mikä muuttui ja mitä opimme? Mitä tapahtui asiakkaiden tarpeille? Katosiko maantieteellisen sijainnin merkitys mitä ulkopuolisen osaamisen ostamiseen tulee? Mihin tarvitaan konsultteja? Millä asenteella vuoteen 2021 lähdetään?

Vastauksia kysymyksiin ei tarvitse arvailla. Avaamme uuden vuoden maanantaina 4.1. esittelemällä Nousukiito kasvuun -tutkimuksen tulokset ja analysoimme, mitä ne merkitsevät konsultointia tekevälle ohjelmistoyritykselle. Tutkimustulosten perusteella on koostettu muun muassa pikaopas hyvän IT-toimittajan ominaisuuksiin ostajan näkökulmasta.

Vuoden ensimmäisessä studiotilaisuudessa Rakettitieteen rakastettua kommodoria Marko Saarestoa haastattelee yhdistyksen puolelta Rasmus Roiha. Tarjolla on uuden tutkimuksen kiinnostavimmat löydökset ja analyysiä, asiakkaiden kommentteja sekä parhaat vinkit, miten vuosi 2021 kannattaa startata. Tervetuloa!

Puhujat

Marko Saaresto | Rakettitiede

Marko starttasi yliopistosta IT-alalle hulluina kuplavuosina rakkauden teknologiaan ja sen mahdollisuuksiin kantaen läpi uuden vuosituhannen alun tokkuran. Rakentaen töissä muiden pilvilinnoja ja vapaa-ajalla yhteisöjä päätyi hän lopulta mukaan rakentamaan Rakettitiedettä. Unelmaa firmasta, jollaisessa itsekin haluaisi olla töissä. Systeemiajattelijana hän rakastaa tarkastella yritystä, alaamme ja yhteiskuntaa vuorovaikuttavien prosessien ja verkostojen kautta.