30.8.2022: Sähläten vai suunnitellen? Näin teet tavoitteellista markkinointia
Aika: 30.08.2022, 14:00-15:00
Paikka: Online

Menikö markkinointiviestintä kevätkaudella sählätessä, ilman suunnitelmia ja tavoitteita?

Monessa pienessä tai keskisuuressa ohjelmistoyrityksessä ajatellaan, että strateginen suunnittelu on jotain juhlavaa ja kankeaa – jotain sellaista, joka kuuluu vain isoille yrityksille.

Tavoitteellinen ja suunnitelmallinen markkinointi on kuitenkin välttämättömyys kaikenkokoisille yrityksille. Sen avulla markkinointieurot voi käyttää järkevämmin ja tehokkaammin.

Tarkastelemme studiotilaisuudessa olennaisia asioita, jotka kuuluvat jokaisen ohjelmistoyrityksen strategiseen markkinointiin. Puheenvuoro on suunnattu erityisesti johdolle ja yritysten markkinoinnista sekä myynnistä vastaaville.

Käsittelemme:

Mitä markkinoinnin strategiseen suunnitteluun sisältyy?
Mistä lähteä liikkeelle?
Mitä suunnittelu maksaa ja millaista rahoitusta suunnittelutyöhön voi saada?

Tervetuloa mukaan online hakemaan vinkit & työkalut, joiden avulla markkinointiviestintänne ei enää ole hakuammuntaa! Tilaisuus on tarkoitettu Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille.

Studiossa

Aino Pajukangas

Viestintätoimisto Aivelan toimitusjohtaja

Aino on laaja-alainen viestinnän ammattilainen. Hänen supervoimansa on nostaa asiakas esiin oikeiden kohderyhmien silmissä.

Viestintätoimisto Aivela on Ohjelmisto- ja e-business ry:n kumppani. Aivelan asiakkaiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi Qvik, SD Worx, Louhi Networks, Kotopro, One4All Finland ja Koivu Solutions.

Aino tukee asiakkaidensa liiketoiminnan kasvua esim. kytkemällä viestinnän ja markkinoinnin osaksi liiketoimintastrategiaa, sparraamalla someasioissa sekä löytämällä asiakkaastaan mediaa kiinnostavia näkökulmia.

Yli 22 viime vuoden aikana Aino on työskennellyt toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä, viestintäjohtajana ja konsulttina valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä. Koulutukseltaan Aino on yhteiskuntatieteiden maisteri, ratkaisukeskeinen valmentaja ja lisäksi hän on suorittanut johtamisen ja yrittäjän erikoisammattitutkinnot (JET, YAT).