28.10.2020: Rakenna kassavirtakone maksuaikojen dynamiikkaa hyödyntäen
Aika: 28.10.2020, 10:00-10:45
Paikka: Online

Kassavirtaennuste on yksi yhtiön tärkeimmistä raporteista, ellei jopa se tärkein. Sen ylläpito koetaan kuitenkin työlääksi, ja mitä suurempi määrä laskuja lähtee, sen vaikeampi asiakkaiden maksukäyttäytymistä on ennustaa. Miten kassavirran seurannan ja ennustamisen saisi helpommaksi ja nopeammaksi?

Koneoppimisen avulla nykypäivän kassavirtaennusteet pystytään arvioimaan asiakkaiden aiemman maksukäyttäytymisen perusteella tehokkaasti. Tässä studiotilaisuudessa saat napakan puolen tunnin tietoiskun kassavirran tärkeydestä, sen hallitsemisen uusimmista välineistä sekä vinkkejä oman yrityksesi kassavirtakoneen rakentamiseen. Studiossa riskraten Päivi Kangasmäki ja Wannadon Anna Degerholm.

Riskrate on koneoppimista hyödyntävä kassavirtakone, joka toimii erityisesti SaaS-, vuokra- ja sopimuslaskutteisessa liiketoiminnassa. Wannado on 9-vuotias palvelualan kasvuyhtiö, jossa kassavirran ennustettavuus ja toimivuus on yksi tärkeimmistä hallinnon asioista.

Puhujat

Paivi-Kangasmaki

Päivi Kangasmäki

CEO @ riskrate

Päivi Kangasmäki on ohjelmistoyrittäjä: riskrate ennustaa kassaa luotettavasti markkinoiden reaaliaikaisinta maksuviivetietoa ja koneoppimista hyödyntäen. Ennen riskratea Päivi on vastannut kassasta erityisesti vaikeina aikoina ja murrosvaiheessa, mm. globaaleissa kasvuyrityksissä sekä lista- ja perheyrityksissä ja startupeissa.

Anna-Degerholm

Anna Degerholm

Partner, Head of HR & Finance @ Wannado Oy

Anna Degerholm on kasvuyrittäjä, joka vastaa 9-vuotiaan palveluyhtiön Wannadon talous- ja henkilöstöasioista. Wannado on ketterän henkilöstöpalvelun ja etätyön pioneeri, jolla on tekijöitä viidessä eri maassa ja asiakkaita sitäkin useammassa. Henkilöstöpainotteisen kasvuyhtiön rakentaminen vahvasti tulorahoituksella vaatii talouspuolella erityisesti kassavirtaosaamista ja -työkaluja.