26.4.2017: Yhdistyskokous ja jäsenilta DevOps
Aika: 26.04.2017, 17:00-17:30
Paikka: Hotelli Kämp Peilisali

Huhtikuun jäsenillassa tutustutaan DevOps-toimintamalliin, ja käydään läpi DevOpin perusteita. Wikipedian mukaan ”DevOps pyrkii edistämään kehitys- ja tuotantotoimintojen keskinäistä vuoropuhelua ja kykyä toimittaa muutoksia tuotantoon”. Onko DevOps siis kulttuuri,- toimitapa- vai teknologiamuutos?

Jatkuva tuotantoonvienti osana DevOps-mallia tuli laajasti tunnetuksi 2012, kun Facebook ryhtyi tekemään julkaisuja kahdesti päivässä -tahdilla. Mallit, tavat ja liiketoiminta DevOpsin ympärillä ovat kehittyneet todella nopeasti, ja monille ohjelmistoyrityksille tämä on nyt kehittymisen mahdollisuus!

Illan aikana tuodaan myös eri näkökulmia DevOpsiin sekä kuullaan aitoja asiakas-keissejä: miksi DevOps-malliin siirryttiin ja mitä se mahdollistaa?

DevOps 2017

DevOpsista enemmän ja syvemmin kiinnostuneille on tarjolla kahden päivän DevOps tapahtuma. Ohjelmistoyrittäjille nyt 20% alennuksen Devops2017 lipuista! Alennus koskee 10 lippua ensimmäistä lippua (first come, first served) ja on käytettävissä ajanjaksolla 16.3.-23.3.2017. Tapahtumailmoittautuminen ja lippujen lunastus täältä, alennuskoodi: “ohjelmistoyrittaja2017”.

Puhujat

Tuomas-keranen

Tuomas Keränen, Eficode, Senior Consultant

Tuomas vastaa Eficoden Devops Platform liiketoiminnasta ja tulee kertomaan Eficoden asiakascaseista toimittajan näkökulmasta.

tommi_berg_elisaoyj_0

Tommi Berg, Elisa, Head of Service Operations

Tommi tulee kertomaan Elisan Devops-matkasta palvelukehityksessä.

Mika_Tuohimetsa

Mika Tuohimetsä, Tieto, Head of DevOps and Solution Foresight

Kuinka DevOps muuttaa IT-toimittajaa ja miten muutos voidaan toteuttaa?