25.10.2019 Ostajan näkökulma epäorgaaniseen kasvuun
Aika: 25.10.2019, 08:00-08:30
Paikka: Business Meeting Park Forum (lasikulma!)

Ohjelma

8:00–8:30 Aamukahvit
8:30–9:00 Miksi yrityksiä ostetaan? Pekka Ruusunen & Vesa Walldén, Tuohi Advisors
9:00–9:30 Yritysostot osana kasvustrategiaa, Jukka Ropponen, Roima
9:30–10:00 Yritysjärjestelyt keskeisenä osana Visman kasvutarinaa – 150 yritysostoa viimeisen 10 vuoden aikana, Juha Mäntylä, Visma Software
10:00–10:30 Q&A
Ilmoittaudu
Tilaisuus on osa suosittua M&A-seminaarisarjaa, jossa käsittelemme yrityskaupan tärkeimpiä elementtejä ja onnistumisen edellytyksiä.
Tutustu seminaarisarjaan lisää täältä

Aamun vieraat

Jukka Ropponen

Jukka Ropponen on Roima Intelligence Inc:n hallituksen jäsen, osakas ja entinen toimitusjohtaja. Toimitusjohtajana hänen vastuulleen kuului yrityksen operatiivinen liiketoiminta, fuusiot ja yritysostot sekä yrityksen kehitystoiminta.

Aiemmin Ropponen on toiminut muun muassa Snoobi Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana luotsaten yrityksen menestyksekkääseen omistajanvaihdokseen 2012, kun yrityksen osakekanta myytiin Fonectalle. Tätä ennen Ropponen on toiminut Tieturi Vision Oy:n ja Sanako Corp:in toimitusjohtajana sekä tehnyt mittavan uran Eastman Kodak Co:ssa vastaten mm. ammattikuvauspuolen digitaalituotteista Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella sekä koko globaalista myyntikanavasta. Asemapaikkoina Ropposella on ollut mm. UK, Sveitsi ja 7 v ajan yrityksen pääkonttori New Yorkissa.

Ropponen on sertifioitu Six Sigma mustan vyön laatututkinnon haltija.

Juha Mäntylä

Juha Mäntylä toimii Visma Software Oy toimitusjohtajana ja Visma Finland Holding Oy:n hallituksen jäsenenä. Visma on Suomessa kasvanut sekä orgaanisesti että epäorgaanisesti 240M€ liikevaihtotasoon ja sillä on Suomessa 1350 työntekijää. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Visma on tehnyt noin 150 yritysostoa, joista lähes 30 Suomessa. Juha on ollut Suomen yritysostoissa mukana sekä ostavan liiketoiminnan edustajana että Holding roolissa arvioimassa hankkeiden kannattavuutta ja toteuttamassa ostettujen yhtiöiden intergointia Visma-perheeseen.