22.11.2018 SaaS Workshop: Tavoitteena kansainvälinen SaaS-tarina? Workshop kasvumallin löytämiseen
Aika: 22.11.2018, 16:00-19:00
Paikka: Microsoft Flux

Workshop kansainvälisen kasvumallin löytämiseen

Moni SaaS-yritys hakee kansainvälisen kasvun avaimia. Product-Market Fit on jo löytynyt, mutta oikeaa kasvumallia (Go-To-Market tai Growth Model) kotimaan ulkopuolelle pohditaan vielä. Kokoamme nyt workshopiin seitsemän (7) SaaS-yritystä löytämään itselleen sopivan kasvumallin. Workshopin alustaa ja vetää Suomen johtavat B2B SaaS-asiantuntijat Antti Pietilä – SaaS-klubin perustaja ja vetäjä – ja Sakari Pihlava – B2B SaaS-yritysten kasvurahoitukseen erikoistuneen VC:n, Vendepin Capitalin, partneri.

Käymme Workshopissa jokaisen casen läpi ja sparraamme niitä Antin, Sakarin ja osallistuvien SaaS-yrittäjien kanssa. Saat apua oman yrityksesi haasteeseen ja kehität samalla ymmärrystä SaaS-kasvumalleista muiden keissien avulla. Huomaathan, että Antti ja Sakari ovat erikoistuneet B2B-kasvumalleihin, joissa tavoitellaan laajaa kansainvälistä menestystä. Emme siis toisin sanoen sparraa maa kerrallaan –kansainvälistymisessä emmekä toisaalta esimerkiksi julkista sektoria tavoittelevia yrittäjiä.

Jotta ajankäyttömme olisi mahdollisimman tehokasta, tulee osallistujien laatia tiivis alustus, joka jaetaan muille etukäteen. Näin pääsemme workshopissa pikaisesti alkuun ja ratkaisujen löytämiseen. Workshopiin mahtuu vain 7 yritystä. Jos kiinnostuneita relevantteja yrityksiä on huomattavasti enemmän, pyrimme järjestämään vastaavan tilaisuuden uudestaan.

Workshopin vetäjät

Antti Pietilä

CEO & Founder, Loyalistic Oy

Sakari Pihlava

General Partner, Vendep Capital