21.3.2019 Koulutus: Toimivat kotisivut SaaS-tuotteelle + case Valo Intranet
Aika: 21.03.2019, 15:00-20:00
Paikka: Ravintola Factory Aleksi, Helsinki

Ohjelma

Koulutus: Toimivat kotisivut SaaS-tuotteelle

SaaS-yrityksen menestyksen löytymisessä kotisivut ovat erittäin keskeisessä roolissa. Ne myyvät tuotteen, tai eivät. Ne konvertoivat, tai sitten eivät. Harvoin, jos koskaan, menestys syntyy teettämällä uudet kotisivut. Se on vasta lähtökohta. Menestys löytyy vasta kymmenien ja kymmenien iteraatioiden myötä. Onko pullonkaulana verkkosivut, vai onko vika sittenkin markkinassa, viestissä tai tuotteessa? Muutoksia on silti tehtävä ja tuo kyvykkyys on syytä olla SaaS-yrityksellä itsellään.

Illan kouluttavassa osuudessa Liquidbloxin perustaja, SaaS-yrittäjä ja web designer Jani Hiltunen opettaa miten SaaS-tuotteelle lähdetään rakentamaan toimivia kotisivuja. Ideana on siis antaa teille, hyvät SaaS-yrittäjät ja -markkinoijat taidot luoda ja muokata verkkosivuja. Illan case-osuudesta puolestaan vastaa Sinisen Meteoriitin Valo Intranet –spinoff.

Case: Valo Intranet, menestykseen SaaS-kaavaa rikkomalla (1,5 miljoonaa käyttäjää ei ole väärässä)

Monet SaaS-klubin caseista ovat noudattaneet tiettyä kaavaa. Ei kuitenkaan tänään, kun lavalle nousee erinomaisesti menestynyt, mutta epätavallinen SaaS-yritys, Sinisen Meteoriitin Valo Intranet –spinoff. 1,5 miljoonaa käyttäjää eivät ole väärässä, vaikka tarina on kaukana tavanomaisesta SaaS-startupin tarinasta. Ei aloitettu alusta, vaan muutettiin konsulttiyritys tuoteyritykseksi. Ei rakennettu tyhjästä, vaan ison softatalon tuotteen päälle. Maailmaakin valloitetaan epätavallisesti, eli Pohjois-Amerikkaan hyökättiin pohjoisesta.

Aikataulu

  • Klo 15–15.30 Kahvitarjoilu
  • Klo 15.30–16.45 Koulutus: Toimivat kotisivut SaaS-tuotteelle
    tauko
  • Klo 17.00 Case: Valo Intranet
  • Klo 18–20.00 Mastermind-klubi: ruokaa, juomaa & jatketaan juttua

Puhujat

JaniHiltunen

Jani Hiltunen

CEO @ LiquidBlox

jari-pullinen-500x500-2

Jari Pullinen

Vice President @ Valo Intranet

Jari johtaa Sinisellä Meteoriitilla maailmalla menestyneen ja useasti palkitun Valo Intranetin globaalia liiketoimintaa. Valo on digitaalisen työympäristön ratkaisu tehokkaaseen viestintään, yhdessä tekemiseen ja innovointiin. Ennen Sinistä Meteoriittia Jari on toiminut johtotehtävissä mm. Microsoftilla ja Satama Interactivella.