17.5.2022: Uutta! Reklamaatioprosessin parhaat käytännöt –workshop
Aika: 17.05.2022, 08:00-11:00
Paikka: HPP Asianajotoimisto | Mannerheimintie 2, 2. krs

Tervetuloa reklamatioprosessin parhaat käytännöt –workshopiin

Jokainen yritys törmää jossain vaiheessa reklamaatioprosessiin, joko reklamaation saajana tai sellaisen tekijänä. Reklamaatioprosessiin liittyy paljon Suomen lakiin ja oikeuskäytäntöihin perustuvia vaatimuksia, joiden mukaan navigoiminen vaatii taitoa. 🧭

Reklamaatio kannattaakin hoitaa huolella, sillä virheet johtavat helposti oikeudenmenetyksiin tai jopa turhiin oikeudenkäynteihin. 😨 Oikein hoidetulla reklamaatioprosessilla taas voidaan riskien minimoimisen lisäksi jopa pelastaa vaarantunut asiakassuhde. 🤝

Ohjelmisto- ja e-business ry:n uudessa workshopissa otat haltuun parhaat käytännöt ja toimintamallit reklamaatioprosessin hoitamiseen. Luvassa on antoisaa hands-on pienryhmätyöskentelyä, ja paikan päällä saatavilla sekä kysymyksiin vastaamassa on jopa 4 aiheeseen perehtynyttä juristia. Workshopin jälkeen tiedät, miten prosessi hoidetaan kunnialla niin reklamaation saajan kuin tekijän näkökulmasta. 🙌

Workshopissa opit:

  • Mitä yrityksesi tulee ottaa huomioon, kun reklamaatio tuotteesta tai palvelusta saapuu?
  • Miten ja missä ajassa saatuun reklamaatioon pitää vastata?
  • Mitkä ovat yleisimmät virheet ja riskit reklamaatioon vastaamisessa?
  • Miten yrityksesi tulisi tarvittaessa reklamoida omalle sopimuskumppanilleen?
  • Miten ja missä ajassa teet juridisesti pitävän reklamaation?
  • Pitääkö reklamaatio aina tehdä kirjallisesti ja täytyykö siinä käyttää termiä reklamaatio?
  • Mitkä ovat yleisimmät virheet ja riskit reklamaation tekemisessä?
  • Miten edetään oikeaoppisesti ensimmäisen kirjeenvaihdon jälkeen?

Oikein hoidetun reklamaatioprosessin käytäntöihin meidät opastaa HPP asianajotoimiston kokeneet asianajajat Kari-Matti Lehti ja Risto Sandvik. Aloitamme workshop-aamupäivän yhteisellä aamiaisella, joka on mainio tilaisuus tulla tapaamaan kollegoja ja verkottumaan pitkästä aikaa ihan livenä. Huom! Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista omasi ja ilmoittaudu mukaan jo tänään.

Ohjelmassa

Klo 8–9 aamiainen & verkottumista
Klo 9–11 workshop pienryhmissä

Workshop vain jäsenille

Huom. Workshop on avoin vain Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille. Jos et ole vielä yhdistyksen jäsen, mutta haluat paikan workshopista, voit liittyä joukkoomme suoraan tapahtuman ilmoittautumislomakkeella. Jäsenyyden etuihin ja hyötyihin voit tutustua lisää tästä. Tervetuloa mukaan!

Workshopin vetäjät

Kari-Matti Lehti

Kari-Matti Lehti

Partner @ HPP Asianajotoimisto Oy

Kari-Matti Lehti on yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan, ulkoistuksiin ja tietosuojaan erikoistuneista juristeista.

Hänellä on yli 20 vuoden sekä kotimainen että kansainvälinen kokemus ICT-alan sopimuksista, ulkoistuksista, immateriaalioikeuksista, tietosuojasta ja digitalisaatiosta. Kari-Matti on perehtynyt laaja-alaisesti erityisesti kaupallisiin sopimuksiin ja tietosuojaan liittyviin järjestelyihin, tuotteistamisiin, strategioihin ja niiden implementointiin.

Tietoviikko-lehti on valinnut Kari-Matin useita kertoja Suomen vaikutusvaltaisimpien ICT-alan vaikuttajien joukkoon.

Risto Sandvik

Risto Sandvik

HPP Asianajotoimisto Oy

Risto Sandvik on erikoistunut riidanratkaisuun. Risto toimii välimiehenä sekä avustaa asiakkaita kansainvälisissä ja kotimaisissa välimiesmenettelyissä sekä oikeudenkäynneissä. Hän on toiminut asiamiehenä muun muassa rakentamista, projektitoimituksia, yritysjärjestelyjä, osakassopimuksia ja jälleenmyyntisopimuksia koskevissa riita-asioissa sekä laajoissa rikosasioissa. Juristin koulutuksen lisäksi Ristolla on yliopistotutkinto tietojenkäsittelytieteestä.