16.4.2021: Johtajana jaksaminen
Aika: 16.04.2021, 09:00-10:00
Paikka: Online

Nyt on tarjolla työkaluja kaaoksen reunalla navigoimiseen!

Tarkastelemme studiotilaisuudessa Varman Jyri Juustin johdolla johtajana jaksamista kolmesta näkökulmasta:

1) Puhumme työkyvystä, johtajan erkaantumisen hetkistä, vireestä ja fokuksesta, tavoista ja itsetutkiskelusta.

2) Käsittelemme sitä ympäristöä, jossa me johtajat työtämme teemme ja niitä jännitteitä, joita ohjelmistoalan työhön liittyy.

3) Tarkastelemme lisäksi sitä, mihin ihmiset ohjelmistoyrityksissä johtamista/johtajia tarvitsevat sekä johtamista eteenpäin kuljettavia kysymyksiä.

Mukana ohjelmistoyrityksen johdon näkökulmasta omia kokemuksiaan jakamassa on Eficoden Mika Lahtinen. Mika kertoo, mitä hän on omassa työssään ja työskentelytavoissaan kuluneen (korona)vuoden aikana muuttanut. Miten hän valmistautuu kohtaamaan oman porukkansa arjessa (Teamsin tai vastaavan välityksellä) ja mikä on tämän valmistautumisen merkitys. Lisäksi kuulemme, mitkä keinot Mikaa auttavat jaksamaan.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ohjelmistoalalla johtotehtävissä työskenteleville. Tule hakemaan uutta näkökulmaa ja työvälineitä oman työkykysi tueksi! Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Studiossa

Jyri Juusti

Varman työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, KM, työnohjaaja FINOD

Ajattelen, että työkyky syntyy työssä. Yksilöiden tankkaaminen ei riitä, vaan täytyy olla uteliaisuutta tarkastella työn kokonaisuutta ja siihen liittyviä jännitteitä. Viime vuosina olen tehnyt paljon työtä kasvuyritysten johdon kanssa. Olemme pohtineet sitä, mihin suuntaan työ on kehittymässä, mitä näkymät tarkoittavat ihmisten kannalta ja millaiselle johtamiselle tästä syystä on tarvetta. Minua innostavia asioita ovat lisäksi arki, yhteiskunnan ilmiöt, pappahommat, epäsosiaalinen liikunta, saunominen, siirtolapuutarhamökkeily ja lukeminen.

Mika Lahtinen

Vice President @ Eficode