13.11.2019 Growth Hacking Workshop Tampere
Aika: 13.11.2019, 08:30-11:30
Paikka: Kokouskeskus Puistotorni, Tampere

Ota kasvuhakkeroinnin perusteet haltuun Anssi Rantasen johdolla!

  • Klo 8.30 Aamiainen
  • Klo 9.00–11.30 Mitä kasvuhakkerointi on käytännössä, Anssi Rantanen | Growth Tribe

Growth hacking, kasvuhakkerointi, lean marketing, kasvumarkkinointi… Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Osallistu koulutukseen, jossa Growth Triben Anssi Rantanen opettaa kasvumarkkinoinnin fundamentit. 

Workshopissa opitaan, miten maailman nopeimmin kasvavat yritykset ovat systemaattisesti hakkeroineet kasvunsa, ja otetaan itse samoja ensiaskelia. Tutuksi tulevat niin mindset, prosessi, kyvykkyydet kuin työkalut, jotta pääset heti viemään teidän kasvu- ja experimointitahdin uudelle tasolle.

Workshopin jälkeen osallistujilla on ymmärrys siitä, miten experimentoidaan systemaattisesti sekä muutamia uusia, heti kokeiluvalmiita kasvuideoita omalle firmalle. Varaa paikkasi!

Huom! Workshopin osallistujamäärä on rajoitettu johtuen hands-on tekemisestä ja tarvittavista kouluttajista session aikana. Pakollisena mukaan läppäri, sillä pääset session aikana laittamaan kädet saveen.

Tulossa! 2 Day Growth Hacking Crash Course marraskuussa Helsingissä. Tutustu kurssin sisältöön

Kouluttaja

Anssi Rantanen

Maajohtaja Growth Tribella

Anssi Rantanen on Growth Tribe -nimisen hollantilaisen yrityksen – joka on kouluttanut 4500+ ihmistä 800+ organisaatiosta kasvukulttuuriin – maajohtaja Suomessa. Anssi on ex-googlelainen, joka on auttanut yli 40 organisaatiota implementoimaan kasvustrategioita. Hän on työskennellyt muun muassa Zervantin, eTaskun, Upcloudin ja Smartlyn kanssa.