12.6.2018 Jäsenilta: Johtajana jaksaminen
Aika: 12.06.2018, 16:30-21:00
Paikka: Scandic Simonkenttä

Johtajana jaksaminen – kokonaisvaltainen hyvinvointi huippusuorituksen pohjana

Vastuu, velvollisuus, johtaminen ja jaksaminen. Asioita, jotka tulevat johtajien ja yrittäjien osalta esille hyvin usein yrityksen kasvun kiihtyessä. Nyt tarjolla dataa, ajatuksia ja ratkaisumalleja 12.6. illassa, joka suunnattu alamme vastuuta kantaville johtajille ja yrittäjille ”me” -hengessä.

Jäsenillassa pureudumme ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon erikoistuneen lääkärin, edesmenneen Aki Hintsan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointimalliin, jota jokainen johtaja voi soveltaa myös omassa elämässään.

  • Miten Hintsa on tukenut F1-kuljettajia, huippujohtajia ja yrittäjiä sloganinsa ”Better Life. Better Performance.” mukaisesti
  • Kuka olet? Mitä haluat? Hallitsetko elämääsi? Vastaus näihin kysymyksiin luo pohjan oman hyvinvoinnin ja huippusuorituksen kehittämiselle.

Haluamme innostaa osallistujia arvioimaan omaa elämäänsä ja löytämään yhdenkin konkreettisen tavan oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseksi!

Osallistujille tulee myös mahdollisuus tehdä Hintsa Better Life –survey, jonka perusteella voidaan sitten illassa keskustella alamme johtajien tilanteesta ja mahdollisista ratkaisumalleista.

Illan yrityscasen tuo Kalle Alppi Mehiläisestä. Kalle kertoo kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjelmasta työpaikalla.

Tervetuloa!

Aikataulu:
1630-1700 Kahvit tarjolla

1700-1900 Johtajana jaksaminen

1900-2100 Kesäbuffet, viiniä ja keskustelu

Puhuja

Pekka Pohjakallio

Mentori ja and Business Development Director, Hintsa Performance

Pekka Pohjakallion ura on keskittynyt lahteen Pekan intohimoon: innovaatioihin ja hyvinvointiin. Tällä hetkellä Pekka on mentori ja business development director Hintsa Performancella. Hintsa Performancen metodi parhaan suorituskyvyn testaamiseksi on testattu F1-kuljettajien kanssa ja on nyt saatavilla yritys- ja yksityisasiakkaille sekä henkilökohtaisena palveluna että digitaalisesti.

2011 Pekka perusti Saku Tuomisen ja Juha Tynkkysen kanssa 925 Designin 925 Design oli paremman työelämän suunnittelutoimisto. Nyt 925 Design on osa Hintsa Performancea. Laajan tutkimuksen lopputuloksena Pekka ja Saku kirjoittivat Työkirjan, jossa etsitään käytännön sovelluksia korkeampaan tuottavuuteen ja energiaan. 925 Designin toinen kulmakivi oli luovuuden ja kokeilun kulttuurin kehittäminen yrityksissä

Kalle Alppi

Tietotekniikan insinööri / tietohallintojohtaja / Mehiläinen

Tehokas teknologian ja liiketoiminnan yhdistäjä. Vuoden 2015 CIO, joka on aiemmin toiminut Roviossa ja Keskossa IT-johtajana. Kalle on työskennellyt Mehiläisessä vuodesta 2016 lähtien.