12.2.2019 Growth Hacking Workshop Tampere – Kasvumarkkinoinnin mitä, miten, miksi?
Aika: 12.02.2019, 12:00-16:30
Paikka: Technopolis Yliopistonrinne

Workshopin ohjelma:

  • Klo 12.00 Ohjelmisto- ja e-business ry tarjoaa yhteisen lounaan
  • Klo 13.00 Kasvumarkkinoinnin mitä, miten miksi? (Anssi Rantanen, Growth Tribe)

Kasvumarkkinointi, growth hacking, lean marketing, kasvuhakkerointi… Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa?

Osallistu Helsingissä huikean vastaanoton saaneeseen koulutukseen, jossa Growth Triben Anssi Rantanen opettaa kasvuhakkeroinnin fundamentit. Pakollisena mukaan läppäri, sillä pääset session aikana laittamaan kädet saveen.

Workshopissa opitaan, miten maailman nopeimmin kasvavat yritykset ovat systemaattisesti hakkeroineet kasvunsa, ja otetaan itse samoja ensiaskelia. Tutuksi tulevat niin mindset, prosessi, kyvykkyydet kuin työkalut, jotta pääset heti viemään teidän kasvu- ja experimointitahdin uudelle tasolle.

Workshopin jälkeen osallistujilla on ymmärrys siitä, miten experimentoidaan systemaattisesti, ja 10+ uutta kokeiluvalmista kasvuideaa omalle firmalle. Varaa paikkasi!

Huom! Workshopin osallistujamäärä on rajoitettu johtuen hands-on tekemisestä ja tarvittavista kouluttajista session aikana.

 

Puhujat

Anssi Rantanen

Maajohtaja, Growth Tribe

Anssi Rantanen on Growth Tribe -nimisen hollantilaisen yrityksen – joka on kouluttanut 4500+ ihmistä 800+ organisaatiosta kasvukulttuuriin – maajohtaja Suomessa. Anssi on ex-googlelainen, joka on auttanut yli 40 organisaatiota implementoimaan kasvustrategioita. Hän on työskennellyt muun muassa Zervantin, eTaskun, Upcloudin ja Smartlyn kanssa.