12.12.2017 Tapahtumat SaaS-asiakashankinnassa
Aika: 12.12.2017, 16:30-20:30
Paikka: TBA

Aika: Tiistai 12.12.2017, 16:30–20:30
Paikka: Tapahtumahotelli Huone, Länsisatamankatu 16

Antti Pietilän vetämä Mastermind-kokoontuminen klo 15-17. Mastermind on tarkoitettu online-asiakashankintaa jo tekevien kokemustenvaihtofoorumiksi. Täällä voi kysyä vertaisryhmältä ja oppineimmilta sekä jakaa kokemuksia jne. Lisätietoja Antilta antti.pietila@loyalistic.com, ilmoittautuminen SaaS-klubin ilmoittautumislomakkeen kautta.

Puhujat

petri_hollmen

Petri Hollmén

Lyyti

Petri Hollmén on turkulainen kasvuyrittäjä, joka 13 vuoden matkailu-uran jälkeen perusti Lyytin saatuaan 2000 ilmoittautumissähköpostia omaan postilaatikkoonsa päivässä. Lyyti on kasvanut 35 hengen organisaatioksi mahdollistaen 55 000 tapahtuman ja miljoonien ilmoittautumisten hallinnan ympäri maailmaa. Lyyti on noteerattu Deloitte Tech Fast EMEA TOP 500 sekä Inc. 5000 -listoilla kasvuvauhtinsa ansiosta vuonna 2016. Lyytillä on toimistot Turussa, Helsingissä, Tukholmassa ja Pariisissa.

tiina_kilpeanaho

Tiina Kilpelänaho, Lyyti

Tapahtumat osana Lyytin digitaalista asiakaspolkua.

Lyyti Oy on auttanut yrityksiä kasvamaan ammattimaisiksi tapahtumanjärjestäjiksi jo yli kymmenen vuotta. Pohjoismaiden johtava osallistujatiedonhallintajärjestelmä Lyyti on valittu muunmuassa Deloitten Technology Fast 50 sekä Inc. 5000 -listalle muiden eurooppalaisten kasvavien teknologiayhtiöiden rinnalle. Tiina Kilpelänaho haluaa elää niin kuin asiakkailleen opettaa eli hyödyntää tapahtumia tehokkaasti osana Lyytin uusasiakashankintastrategiaa. Tiina kertoo, kuinka tapahtumat nivoutuvat digitaaliseen myynnin ja asiakkuuksien polkuun sekä kuinka tapahtumista otetaan kaikki hyöty irti.

jarno_wuorisalo

Jarno Wuorisalo

Webinaarit ja myyntiwebinaarit: kokemuksia, tekniikkaa ja käsikirjoitusta.

Jarno Wuorisalo on erikoistunut inbound markkinointiin, kasvuhakkerointiin sekä online-strategioiden kehittämiseen. Hän etsii mielellään uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan ja myynnin kehittämiseen.

peter_sandeen

Peter Sandeen

Webinaarit ja myyntiwebinaarit: kokemuksia, tekniikkaa ja käsikirjoitusta.

Peter Sandeen keskittyy markkinoinnin perusteisiin, jotka tekevät siitä johdonmukaisesti tehokasta. Lähes kaikki hänen asiakkaat ovat ulkomaisia ja noin puolet ovat muita markkinoinnin ammattilaisia, jotka haluavat hänen apua markkinointiviestinnän, konversiopolkujen ja optimoinnin kanssa. Hänet tunnetaan fokusoituneena, suoraviivaisena ja käytännöllisenä.