1.6.2020: Julkaisutilaisuus | Verkkokauppojen käyttämät alustateknologiat Suomessa 2020
Aika: 01.06.2020, 15:00-16:00
Paikka: ONLINE

Ohjelmisto- ja e-business ry on selvittänyt yhteistyössä North Patrolin kanssa, mitä verkkokauppa-alustateknologioita Suomen suurimmat yritykset käyttävät.

Tutkimuksessa analysoitiin 299 verkkokaupan käyttämä teknologia. Valintakriteereinä olivat, että verkkokauppaa harjoittavan yrityksen liikevaihdon täytyy olla yli miljoona euroa ja verkkokaupassa tarjolla kohtuullisen kokoinen valikoima.

Verkkokauppa-alustojen kokonaismäärä on 48 kpl ja yksi on ylitse muiden – lähes joka neljäs tutkimuksen verkkokaupoista toimii tällä alustalla.

Studiotilaisuudessa esitellään tutkimuksen tulokset, ja niistä on mahdollista kysyä ja keskustella online. Paikalla tekijätiimi North Patrolilta: Web & CMS / E-commerce Expert & Co-founder Perttu Tolvanen ja Digitalization Architect Heikki Toivo.

Tervetuloa mukaan online!

Puhujat

Perttu Tolvanen

Web & CMS / E-commerce Expert & Co-founder @ North Patrol

KTM Perttu Tolvanen on verkkopalvelukonseptien ja julkaisujärjestelmien asiantuntija. Hänen erityisalueitaan ovat mm. verkkopalvelukonseptien kirkastaminen ja julkaisujärjestelmävalinnat. Tolvasella on viidentoista vuoden kokemus web- ja intranet-projekteista mm. projektipäällikön ja konsultin rooleissa. Hän on myös tunnettu seminaariesiintyjä ja bloggaaja. Tolvanen on päätoimittaja web-aiheisessa Vierityspalkki.fi-blogissa ja intranet-vastaaville suunnatussa Intranet-ostajan opas -blogissa.

Heikki Toivo

Digitalization Architect @ North Patrol

Heikki Toivo on monikanavaisten palveluiden suunnittelun ja toteuttamisen asiantuntija. Hänen erityisalueitaan ovat integraatiot, mittaaminen sekä järjestelmävalinnat. Toivo on työskennellyt 90-luvun alusta lähtien erilaisissa rooleissa IT-alalla telecom- ja rahoitusalalla. Hän on vetänyt järjestelmähankkeita monikanavaisten palvelujen toteuttamiseksi, vastannut laajasta palvelutuotannosta, koordinoinut offshore-kehitystä sekä suunnitellut IT-järjestelmien strategiamittausta.