1.10.2018 Natiivimainonta I SEM I Case UpCloud
Aika: 01.10.2018, 15:00-18:00
Paikka: Ravintola Factory, Aleksanterinkatu 13, 5 krs.

Lokakuun SaaS-klubin tapaamisessa käydään läpi natiivimainontaa ja SEM:iä (Search Engine Marketin) Tomas Forsbäckin johdolla. Tomaksen lyhyt alustus aiheeseen ”Mitä natiivimainonta on?” Tomas on ReadPeakin perustaja ja toimitusjohtaja, ja hänellä on pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista verkossa.

Iltapäivän keissinä on UpCloud ja self-service myynnin kokemukset verkossa. Kokemuksia tulee jakamaan UpCouldin toimitusjohtaja Antti Vilpponen. Antilla on vahva kokemus myynnistä niin ratkaisupuolelta kun verkossa, ja monet muistavat Antin myös legendaarisen ArcticStartupin perustajana.

Alustusten ja esitysten jälkeen tarjolla SaaS-klubin hengessä ruokaa ja juomaa, ja jälkilöylyissä puidaan Tomaksen ja Antin esittämiä väitteitä ja jaetaan omia kokemuksia aiheesta.

HUOM! Jos olet lähdössä SaaStockiin lokakuussa, niin tule paikalle treffaamaan muita lähtijöitä ja koordinoimaan Software From Finland-iskuja Dubliniin. Mikäli haluat hankkia SFF-hupparin reissuun, ota Miljaan yhteys milja@ohjelmistoyrittajat.fi