Rekrykoulutukset

Microsoft Azure Akatemia – Pilviteknologian osaajat

Microsoft käynnistää toukokuussa yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa jo kuudennen Microsoft Azure Akatemia -rekrytointiohjelman, jonka kautta on mahdollista löytää uusia kykyjä Azure-pilviteknologian pariin. Microsoft Akatemian tavoitteena on kasvattaa 25 uutta tekijää Microsoftin ekosysteemiin ja helpottaa kumppaneiden ja käyttäjäorganisaatioiden rekrytointeja ja resurssipaineita. Tavoitteenamme on löytää ja kouluttaa sekä nuoria kykyjä että pitkän linjan ammattilaisia, joilla on hyvä pohjaosaaminen, vahva motivaatio ja oikea asenne. Nyt on hyvä hetki kertoa rekrytointitarpeesta, mikäli etsit Cloud Engineeriä, Cloud Architechtiä, Cloud Specialistia, System Specialistia.

Ota yhteyttä: Henriikka Leskinen | henriikka.leskinen@saranen.fi | 041 530 5070

Tutustu ohjelmaan

Millaisia osaajia on rekrytointiohjelmien kautta mahdollista kasvattaa?

”Dynamics 365 Akatemia oli käänteentekevä päätös”
Antti Pajunen lähti kokeilemaan siipiään Dynamics 365 Akatemiassa kaksi vuotta sitten. Nyt Pajunen on jo saanut halutun MVP-tunnustuksen.

Tutustu Antin ja muiden osallistujien uratarinoihin

SAP Professional – Uusia tulevaisuuden SAP S/4 Hana -osaajia yritykseenne

SAP Professional -koulutusohjelma tarjoaa yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan väylän SAP-osaajien rekrytoimiseen ja samalla SAP-osaamisen uudistamiseen S/4 Hana -pilviympäristöön. Kuusi kuukautta kestävän SAP Professional-ohjelman kautta yrityksenne voi löytää motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä SAP-tehtäviin. Koulutusohjelman aikana valitsemanne henkilö työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä ja saa työskentelyn ohessa kattavan ja räätälöitävän SAP-asiantuntijakoulutuksen. Koulutus täydentää osallistujien aiempaa ammattitaitoa ja antaa valmiudet työskennellä monipuolisissa rooleissa, esimerkiksi SAP-konsultin, teknisen asiantuntijan, projektipäällikön, pääkäyttäjän tai muissa SAP-osaamista vaativissa rooleissa esimerkiksi taloushallinnon, HR:n tai logistiikan pariin. SAP Professional käynnistyy kesäkuussa 2019.

Ota yhteyttä: Jukka Mäkelä | jukka.makela@saranen.fi | 044 376 4765

Tutustu ohjelmaan

UUSI rekrytointiohjelma: Ohjelmistorobotiikan osaajat

Tarvitseeko yrityksesi ohjelmistorobotiikkaan erikoistuneita osaajia nyt tai tulevaisuudessa? Ensimmäistä kertaa toteutettavan rekryohjelman kautta Ohjelmisto- ja e-business jäsenyritykset voivat rekrytoida osaajia muun muassa seuraaviin rooleihin: RPA-analyytikko, RPA-ohjelmistoasiantuntija, vaatimusmäärittelijä, RPA-hallinto ja -ylläpito, RPA-projektipäällikkö, prosessikehittäjä. Ohjelmaan osallistuvat työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessänne 6kk ja saavat samalla noin 20 päivän kattavan koulutuksen alan parhaimmilta asiantuntijoilta. Rekryohjelma käynnistyy kesäkuussa 2019 ja ohjelman kouluttajakumppanina RPA-asiantuntijatalo Knowit Oy.

Ota yhteyttä: Tommi Ohtonen | tommi.ohtonen@saranen.fi | 050 477 8959

Tutustu ohjelmaan
Rekryohjelmat mahdollistaneet Knowit:ille uusien osaajien kasvattamisen

”Olemme rekrytoineet onnistuneesti Sarasen koulutusohjelmien kautta uusia tulevia testiautomaatio- ja ohjelmistokehityksen osaajia jo yli 15 vuoden ajan. Olemme saaneet motivoituneita ja oppimisesta innostuneita osaajia, joilla on ollut jo aiempaa taustaa ja osaamista alalta. Rekrytointiprosessi on ollut tehokas, kun olemme saaneet haastatteluun kriteeriemme pohjalta jo valmiiksi evaluoidut hakijat. Nyt ensimmäistä kertaa toteutettava ohjelmistorobotiikan -rekrytointiohjelma on uusi avaus, jolla haluamme yhdessä varmistaa tuottavuuden kasvua ja toiminnan tehostamista automatisoinnin kautta. Odotamme innolla uusia kyvykkäitä osaajia, jotka pystyvät tunnistamaan ohjelmistorobotiikan käyttökohteet sekä yhdistämään prosessiajattelun ja teknologian mahdollisuudet.”

Toimitusjohtaja Ville SärmäläKnowit Oy

Koulutuksia tulossa pian!

Koulutuksia tulossa pian!