M&A-seminaarisarja

Odotettu ja kysytty M&A-seminaarisarja käynnistyy! Toteutamme vuonna 2019 yhteistyössä Tuohi Advisorsin kanssa aamiaisseminaarisarjan yrityskaupan tärkeimmistä elementeistä ja onnistumisen edellytyksistä niin myyjän kuin ostajan näkökulmista.

SEMINAARIT | KEVÄT 2019

1. Yrittäjästä sarjayrittäjäksi yrityskaupan kautta

Sarjayrittäjä kasvattaa yritystään nopeammin kuin ensikertalainen. Ensimetrien rahoitus ja riskinotto on helpompaa, kun on yrityskaupasta saatua massia taskussa. Toki yrityskauppa mahdollistaa muitakin uravaihtoehtoja kuten ostajan leivissä tai bisnesenkelinä jatkamisen. Aamun vieraat: Kokemuksia jakamassa sarjayrittäjät Tero Sarkkinen ja Kalle Raita.

2. Valuaatio ja siihen vaikuttaminen

SEMINAARIT | SYKSY 2019

3. Yrityskauppaprosessi

Mihin pitää varautua kun yritys myydään? Mitkä ovat kauppaprosessin vaiheet ja tyypillinen aikataulu? Kuinka prosessiin voi varautua ennakolta? Yrityskauppaprosessi voi syödä yrityksen johdon koko ajan ja vaikuttaa liiketoimintaan negatiivisesti, jollei pääkohdat ole ennakkoon sovittu ja kunnossa.

4. Ostajan näkökulma epäorgaaniseen kasvuun

Yrityskauppojen käyttäminen omistaja-arvon kasvattamiseen. Minkälaisia firmoja ostajat hakevat ja paljonko ne niistä maksavat? Kuinka ostajia kannattaa lähestyä?

Tulevat M&A-seminaarit

Menneet M&A-seminaarit