RistoSiilasmaa

Liity jäseneksi!

Ohjelmisto- ja e-business ry palvelee jäseniään sekä yritysten liiketoiminnan että niiden toimintaympäristön kehittämisessä.

”Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n (nykyinen Ohjelmisto- ja e-business ry) vuonna 1989, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille. Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä. Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi.”

Risto Siilasmaa
Hallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj
Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

Liity jäseneksi

Miksi mukaan?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet osa aktiivista johdon yhteisöä Suomen ainoassa yhdistyksessä, joka on olemassa vain ohjelmisto- ja verkkokaupan yrityksiä varten. Yhdistyksen tehtävä on edistää noin 700 jäsenyrityksensä liiketoimintaa yritysjohtoa tukemalla. Toimialan vaikuttajana käymme myös yhteiskunnallista keskustelua yritysten liiketoimintaympäristöä parantaaksemme. Lue alta lisää toiminnastamme ja jäseneduistasi!

Jäsenyyden edut ja hyödyt

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2020 (vahvistettu syyskokouksessa 2019):

Jäsenyys
(taso)

Henkilöstön määrä
(rajoite)
Liikevaihto
(rajoite)

 Edustajat

 

Jäsenmaksu

 

Executive Yli 100 Yli 10 milj. € Tiimi 2.490 €
Taso 5 Max. 100 Max. 10 milj. € 5 1.490 €
Taso 4 Max. 50 Max. 5 milj. € 4 990 €
Taso 3 Max. 10 Max. miljoona € 3 490 €
Taso 2 Max. 4 Max. 0,5 milj. € 2 350 €
Taso 1 Yhden henkilön yritys 1 250 €

Jäsenyyden taso määräytyy yrityksen henkilöstön määrän/liikevaihdon mukaan. Jäsenmaksun suuruuden päättää Ohjelmisto- ja e-business ry:n vuosikokous.  Yhdistyksen jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut.

Jäsenyys

Jäsenmaksu (alv 0 %)

Edustajien määrä

Founding Partner 20 000 € Sopimuksen mukaan
Gold Partner 6 000 € Sopimuksen mukaan
Silver Partner 3 000 € 3
Partner (max. 2 miljoonan euron liikevaihto) 1 500 € 2
Education Partner
(yliopistot, AMK:t, ammatilliset oppilaitokset)
350 € 1

Founding Partner: Syvällinen yhteistyö, räätälöidyt kumppanitilaisuudet, kehitysohjelmat

Ota yhteyttä: Rasmus Roiha | +358 400 180 434 | rasmus@ohjelmistoebusiness.fi

Kiinnostaako Partner-jäsenyys?

Kehitä osaamistasi ja kasvata verkostoasi

Yrityksen vetäjän tavoitteena on mahdollisimman onnistunut ja tuottava liiketoiminta. Olemme huomanneet, että hommat alkavat yleensä luistaa, kun kaksi asiaa on kunnossa: Ymmärretään, mihin oman yrityksen pitää keskittyä ja löydetään sopiva käytännön toteutus.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä saat päätöksen teon tueksi monipuolisesti valmiiksi paketoitua tietoa alan johtavilta asiantuntijoilta. Pohdit sitten rekrytointiin, työnantajamielikuvaan, yrityskulttuuriin, myyntiin, markkinointiin tai vaikka kansainvälistymiseeen liittyviä kysymyksiä.

Käytössäsi on materiaalipankki sekä valikoima koulutuksia ja muita alan yrityksille räätälöityjä jäsenpalveluita, joiden avulla kehität osaamistasi ja autat yritystäsi kasvamaan.

Ratkaisevaa yrityksen menestymisessä on myös toimiva verkosto. Jäsenemme muodostavat noin 700 yrittäjän ja johtajan yhteisön, joka tekee liiketoimintaa yhdessä, parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia jakaen.

Sen lisäksi, että yhdistys edistää liiketoimintaasi on tehtävänämme myös vaikuttaa siihen, että ohjelmisto- ja verkkokauppaosaamisen merkitys tunnustetaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana ja suunnannäyttäjänä.

Anna ääni toimialan puolesta

Ohjelmisto- ja e-business ry on aktiivisesti mukana luomassa ohjelmisto- ja verkkokaupan yrityksille parasta mahdollista toimintaympäristöä, jotta Suomen globaali kilpailukyky paranisi.

Vuonna 2018 yhdistyksen ajamat vaikuttamisen teemat ja aiheet, joihin haimme parannusta olivat esillä toimituksellisessa mediassa jopa 89 kertaa.

Jäsenyytesi onkin julkisesti annettu ääni toimialan puolesta, kun käymme keskustelua mediassa esimerkiksi seuraavista:

  • Monipuolisen ja osaavan työvoimatarjonnan tarve: kansainvälisten asiantuntijoiden palkkaaminen & naisten kannustaminen ohjelmoinnin pariin
  • Työaikalainsäädäntö: joustava työn tekeminen & sopiminen
  • Suomalaisen softan kuten tietoturvan, kansainvälinen arvostus
  • Ohjelmisto- ja verkkokaupan yrittäjyyden arvostuksen kasvattaminen
  • Julkisten hankintojen kilpailutusten ongelmat
  • Alan koulutuspaikat

Tule mukaan ainutlaatuiseen ohjelmisto- ja verkkokaupan yritysten yhdistykseen, joka tukee yritysjohtoa liiketoiminnan kasvattamisessa ja parantaa toimintaympäristöä alan yrityksille!

Osaamisen kehittäminenVaikuttaminen#mimmitkoodaa