Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen yritysjohdon yhteisöön!

Ohjelmisto- ja e-business ry auttaa jäseniään edistämään omaa liiketoimintaansa ja vaikuttaa toimintaympäristön kehitykseen.
Tule mukaan, kasvata yritystäsi ja toimi koko ohjelmistoalan eduksi!

Liity jäseneksi

Miksi kannattaa liittyä Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäseneksi?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet osa aktiivista yritysjohdon yhteisöä. Mukana toimialaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttamassa, alan tutkimusta ja koulutusta tukemassa sekä liiketoimintaansa kehittämässä on jo 600 ohjelmisto- ja ohjelmistovetoista yritystä.
Lue lisää yhdistyksen tarkoituksesta

Yhteisössämme opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden ohjelmistoalan yrittäjien kanssa, ja kasvatat liiketoimintasi kannalta elintärkeää verkostoasi.

Jäsenmaksun hinnalla saat koko joukon jäsenpalveluja ja -etuja, kuten 20–30 nimenomaan ohjelmistoyritysten tarpeisiin suunniteltua koulutusta, joiden avulla viet yritystäsi eteenpäin.

Ainoana Suomessa Ohjelmisto ja e-business ry:n tärkein tehtävä on auttaa ohjelmistoyrityksiä kansainvälisesti kovenevassa kilpailussa, ja viedä koko toimialaa eteenpäin, tarvittaessa vahvoillakin julkisilla kannanotoilla. Jäsenyytesi on siksi myös teko koko ohjelmistoalan puolesta.

”Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n (nykyinen Ohjelmisto- ja e-business ry) vuonna 1993, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille.

Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä.

Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi.”

Risto SiilasmaaHallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2022 (vahvistettu syyskokouksessa 2021):

Jäsenyys
(taso)

Henkilöstön määrä
(rajoite)
Liikevaihto
(rajoite)

 Edustajat

 

Jäsenmaksu

 

Executive Yli 100 Yli 10 milj. € Tiimi 2.490 €
Taso 6 Max. 100 Max. 10 milj. € 6 1.490 €
Taso 5 Max. 50 Max. 5 milj. € 5 990 €
Taso 4 Max. 20 Max. 3 milj. € 4 690 €
Taso 3 Max. 10 Max. miljoona € 3 490 €
Taso 2 Max. 4 Max. 0,5 milj. € 2 350 €
Taso 1 Yhden henkilön yritys 1 250 €

Jäsenyyden taso määräytyy yrityksen henkilöstön määrän/liikevaihdon mukaan. Jäsenmaksun suuruuden päättää Ohjelmisto- ja e-business ry:n vuosikokous.  Yhdistyksen jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut. Huom! Studilotilaisuuksiin (online) voi osallistua jäsenyrityksestä kuka tahansa, ilman rajoituksia henkilömäärässä.

Jäsenyys

Jäsenmaksu (alv 0 %)

Edustajien määrä

Founding Partner 20 000 € Sopimuksen mukaan
Gold Partner 6 000 € Sopimuksen mukaan
Silver Partner 3 000 € 3
Partner (max. 2 miljoonan euron liikevaihto) 1 500 € 2
Education Partner
(yliopistot, AMK:t, ammatilliset oppilaitokset)
350 € 1

Founding Partner: Syvällinen yhteistyö, räätälöidyt kumppanitilaisuudet, kehitysohjelmat

Ota yhteyttä: Rasmus Roiha | +358 400 180 434 | rasmus@ohjelmistoebusiness.fi

Kiinnostaako Partner-jäsenyys?

Tule mukaan, jos tavoitteenasi on mahdollisimman tuottava bisnes

Yrityksen johdon tavoitteena on mahdollisimman onnistunut ja tuottava liiketoiminta. Pohdit sitten myyntiin, markkinointiin, rekrytointiin tai vaikka kansainvälistymiseen liittyviä kysymyksiä, Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä saat päätöksenteon tueksi valmiiksi paketoitua tietoa alan johtavilta asiantuntijoilta.

Käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluja, kuten monipuolinen materiaalipankki ja ajankohtaiset koulutukset. Tarjolla on muun muassa SaaS-yritysten menestymistä tukeva SaaS Finland -ohjelma sekä ohjelmistoalan osaajapulaa tasoittava ja tasa-arvoa edistävä #mimmitkoodaa. Jäsenetuna saat myös ohjelmistoalan yleiset IT2022-sopimusehdot -40 % etuhintaan. Lue lisää jäsenyyden eduista ja hyödyistä yrityksellesi!

Yrityksen menestymisessä on ratkaisevaa toimiva verkosto. Jäsenemme muodostavat satojen yrittäjien ja johtajien yhteisön, joka parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia jakaen tekee liiketoimintaa yhdessä.

Jäsenyytesi on teko koko Suomen ohjelmistoalan puolesta

Paitsi, että jäsenyys edistää bisnestäsi vaikutamme yhdessä myös siihen, että ohjelmistovetoisen liiketoiminnan merkitys tunnustetaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana ja suunnannäyttäjänä. Ohjelmisto- ja e-business ry toimii jäseniensä äänitorvena ja vuonna 2021 yhdistyksen ajamat yhteiskunnalliset teemat olivat esillä toimituksellisessa mediassa yli 99 kertaa. Jäsenyytesi onkin julkisesti annettu ääni toimialan puolesta, kun käymme mediassa keskustelua alan yrityksille merkityksellisistä aiheista.

Tule mukaan ainutlaatuiseen ohjelmisto- ja ohjelmistovetoisten yritysten yhdistykseen, joka tukee yritysjohtoa liiketoiminnan kehittämisessä ja parantaa koko toimintaympäristöä alan yrityksille!

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus