Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen johdon yhteisöön!

Ohjelmisto- ja e-business ry auttaa jäseniään edistämään omaa liiketoimintaansa ja vaikuttaa koko liiketoimintaympäristön kehittymiseen.

Liity jäseneksi

Miksi mukaan?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet osa aktiivista yritysjohdon yhteisöä. Edistämme jäsenyritystemme menestymisen mahdollisuuksia kansainvälisesti kovenevassa kilpailussa. Mukana toimialaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttamassa, alan tutkimusta ja koulutusta tukemassa sekä liiketoimintaansa kehittämässä on 600 ohjelmisto- ja ohjelmistovetoista yritystä. Lue lisää yhdistyksen tarkoituksesta

Käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluita: Tarjolla on muun muassa SaaS-yritysten menestymistä tukeva SaaS Finland -ohjelma sekä ohjelmistoalan osaajapulaa tasoittava ja tasa-arvoa edistävä #mimmitkoodaa. Jäsenetuna saat myös ohjelmistoalan yleiset IT2018-sopimusehdot -40 % etuhintaan. Lue alta lisää jäsenyyden eduista ja hyödyistä yrityksellesi!

risto_siilasmaa_nelio

”Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n (nykyinen Ohjelmisto- ja e-business ry) vuonna 1989, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille. Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä. Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi.”

Risto Siilasmaa
Hallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj
Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

Jäsenyyden edut ja hyödyt

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2021 (vahvistettu syyskokouksessa 2020):

Jäsenyys
(taso)

Henkilöstön määrä
(rajoite)
Liikevaihto
(rajoite)

 Edustajat

 

Jäsenmaksu

 

Executive Yli 100 Yli 10 milj. € Tiimi 2.490 €
Taso 6 Max. 100 Max. 10 milj. € 6 1.490 €
Taso 5 Max. 50 Max. 5 milj. € 5 990 €
Taso 4 Max. 20 Max. 3 milj. € 4 690 €
Taso 3 Max. 10 Max. miljoona € 3 490 €
Taso 2 Max. 4 Max. 0,5 milj. € 2 350 €
Taso 1 Yhden henkilön yritys 1 250 €

Jäsenyyden taso määräytyy yrityksen henkilöstön määrän/liikevaihdon mukaan. Jäsenmaksun suuruuden päättää Ohjelmisto- ja e-business ry:n vuosikokous.  Yhdistyksen jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut. Huom! Online-tilaisuuksiin voi osallistua jäsenyrityksestä kuka tahansa, ilman rajoituksia henkilömäärässä.

Jäsenyys

Jäsenmaksu (alv 0 %)

Edustajien määrä

Founding Partner 20 000 € Sopimuksen mukaan
Gold Partner 6 000 € Sopimuksen mukaan
Silver Partner 3 000 € 3
Partner (max. 2 miljoonan euron liikevaihto) 1 500 € 2
Education Partner
(yliopistot, AMK:t, ammatilliset oppilaitokset)
350 € 1

Founding Partner: Syvällinen yhteistyö, räätälöidyt kumppanitilaisuudet, kehitysohjelmat

Ota yhteyttä: Rasmus Roiha | +358 400 180 434 | rasmus@ohjelmistoebusiness.fi

Kiinnostaako Partner-jäsenyys?

Jos tavoitteenasi on mahdollisimman tuottava bisnes

Yrityksen johdon tavoitteena on mahdollisimman onnistunut ja tuottava liiketoiminta. Pohdit sitten myyntiin, markkinointiin, rekrytointiin tai vaikka kansainvälistymiseen liittyviä kysymyksiä, Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä saat päätöksenteon tueksi valmiiksi paketoitua tietoa alan johtavilta asiantuntijoilta. Käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluja, kuten monipuolinen materiaalipankki ja ajankohtaiset koulutukset. Yrityksen menestymisessä on ratkaisevaa toimiva verkosto. Jäsenemme muodostavat satojen yrittäjien ja johtajien yhteisön, joka parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia jakaen tekee liiketoimintaa yhdessä. Paitsi, että jäsenyys edistää bisnestäsi vaikutamme yhdessä myös siihen, että ohjelmistovetoisen liiketoiminnan merkitys tunnustetaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana ja suunnannäyttäjänä.

Vaikuta toimialan edistämiseen

Ohjelmisto- ja e-business ry toimii jäseniensä äänitorvena ja yhteiskunnallisena suunnannäyttäjänä. Olemme näin aktiivisesti mukana luomassa ohjelmisto- ja ohjelmistovetoisille yrityksille parasta mahdollista toimintaympäristöä. Vuonna 2020 yhdistyksen ajamat yhteiskunnalliset teemat olivat esillä toimituksellisessa mediassa jopa 73 kertaa. Jäsenyytesi onkin julkisesti annettu ääni toimialan puolesta, kun käymme mediassa keskustelua alan yrityksille merkityksellisistä aiheista.

Tule mukaan ainutlaatuiseen ohjelmisto- ja ohjelmistovetoisten yritysten yhdistykseen, joka tukee yritysjohtoa liiketoiminnan kehittämisessä ja parantaa koko toimintaympäristöä alan yrityksille!