Liity jäseneksi!

Ohjelmisto- ja e-business ry palvelee jäseniään sekä yritysten liiketoiminnan että niiden toimintaympäristön kehittämisessä.

”Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n (nykyinen Ohjelmisto- ja e-business ry) vuonna 1989, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille. Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä. Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi.”

Risto Siilasmaa
Hallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj
Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

Liity jäseneksi
risto_siilasmaa_nelio

Miksi mukaan?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet osa aktiivista johdon yhteisöä Suomen ainoassa yhdistyksessä, joka on olemassa vain ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekeviä yrityksiä varten. Yhdistyksemme tehtävä on edistää noin 700 jäsenyrityksen liiketoimintaa yritysjohtoa tukemalla. Toimimme alan vaikuttajana ja käymme yhteiskunnallista keskustelua ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekevien yritysten toimintaympäristöä parantaaksemme. Lue alta lisää toiminnastamme ja jäseneduistasi!

Edistäjä

Ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekevän yrityksen vetäjän tavoitteena on mahdollisimman onnistunut ja tuottava liiketoiminta. Olemme huomanneet, että hommat alkavat yleensä luistaa, kun kaksi asiaa on kunnossa: Ymmärretään, mihin oman yrityksen pitää keskittyä ja löydetään sopiva käytännön toteutus.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä saat päätöksenteon tueksi monipuolisesti valmiiksi paketoitua tietoa alan johtavilta asiantuntijoilta, pohdit sitten rekrytointiin, työnantajamielikuvaan, yrityskulttuuriin, myyntiin tai esimerkiksi markkinointiin liittyviä kysymyksiä.

Yrityksen menestymisessä ratkaisevaa on myös toimiva verkosto. Jäsenemme muodostavat noin 700 yrittäjän ja johtajan yhteisön, joka – parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia jakaen – tekee liiketoimintaa yhdessä. Yhdistyksemme jäseniä kutsutaan tapaamaan yritysjohtoa ja verkostoitumaan muidenkin yhteisöjen tilaisuuksiin yli toimialarajojen.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä saat yrityksesi kasvun tueksi käyttöösi materiaalipankin, valikoiman koulutuksia ja tapahtumia sekä alan muutoksiin liittyviä palveluita. Yhdistyksemme panostaa vertaisoppimiseen sekä ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekeville yrityksille räätälöityihin sisältöihin.

Jäsenyritystemme liiketoiminnan kehittymisen tukemisen lisäksi tehtävänämme on edistää ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaosaamisen merkityksen tunnustamista suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana ja suunnannäyttäjänä.

Vaikuttaja

Ohjelmisto- ja e-business ry on aktiivisesti mukana luomassa ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintayrittäjille ja -yrityksille parasta mahdollista toimintaympäristöä, jotta Suomen globaali kilpailukyky paranisi.

Vuonna 2018 yhdistyksemme ja ajamamme vaikuttamisen teemat olivat esillä toimituksellisessa mediassa jopa 89 kertaa. Jäsenyytesi onkin julkisesti annettu ääni toimialan puolesta, kun käymme mediassa keskustelua muun muassa:

  • Monipuolisen ja osaavan työvoimatarjonnan tarpeesta, kansainvälisten asiantuntijoiden palkkaamisesta & naisten kannustamisesta ohjelmoinnin pariin
  • Työaikalainsäädännöstä, joustavan työn tekemisestä & sopimisesta
  • Suomalaisen softan, kuten tietoturvan, kansainvälisestä arvostuksesta
  • Ohjelmisto- ja verkkoliiketoiminnan sekä yrittäjyyden arvostuksen kasvattamisesta
  • Julkisten hankintojen kilpailutusten ongelmista
  • Alan koulutuspaikoista

Sekä muista ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekeviä yrityksiä koskevista yhteiskunnallisista aiheista, joihin haemme parannusta.

Tule mukaan ainutlaatuiseen ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekeviä yrityksiä varten toimivaan yhdistykseen, joka tukee yritysjohtoa menestyksekkään liiketoiminnan kehittämisessä ja parantaa toimintaympäristöä alan yrityksille!

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2019 (vahvistettu syyskokouksessa 2018):

Yrityksen henkilömäärä

Jäsenmaksu, alv 0%

Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä

1-2 250 € 1
3-5 350 € 1
6-10 470 € 1
11-15 690 € 2
16-19 890 € 2
20-29 1 190 € 2
30-59 1 490 € 3
60-99 1 660 € 4
YLI 100 1 790 € 5

Lisäedustajan maksu on 250 € / 12 kk

Jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen vuosikokous. Ohjelmisto- ja e-business ry:ssä jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyrityksellä on vähintään yksi edustaja. Yli 10 hengen yrityksissä edustajia on useampi. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja he saavat yhdistyksen tiedotteet.

Jäsenyys

Jäsenmaksu, alv 0%

Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä

Kumppanijäsen Mini, alle 2 milj. eur lkv 1 490 € 1
Kumppanijäsen, yli 2 milj. eur lkv 2 990 € 2
Partnerjäsen, Plus Partner
(Partner-status yhdistyksen materiaaleissa ja tilaisuuksissa)
5 500 € 3

Founding Partner. Syvällinen yhteistyö: räätälöidyt kumppanitilaisuudet, kehitysohjelmat.

Ota yhteyttä Rasmus Roiha, +358 400 180 434, rasmus@ohjelmistoyrittajat.fi

Kiinnostaako kumppani- tai partnerijäsenyys?