Luotettavaa toimintaa -laatumerkki

Osoita verkkokauppasi vastuullisuus laatumerkillä.
Hae laatumerkkiä

Näin haet laatumerkkiä

Luotettavaa toimintaa -laatumerkin avulla osoitat kuluttaja-asiakkaallesi, että verkkokauppasi on sitoutunut luotettavan toiminnan sääntöihin. Säännöstö pohjautuu sekä lakiin että hyvän liiketoiminnan periaatteisiin, ja toimii hyvänä apuna verkkokauppasi toimitus- ja palautusehtojen laadinnassa.

Sivulla olevalla laatumerkkihakemuksella tilaat sähköpostiisi listan kohdista, joita laatumerkin saaminen edellyttää. Pääset ensin itse arvioimaan toimintaasi. Kun katsot, että toiminta on sääntöjen mukaista, kerro siitä meille. Teemme vielä tarvittavat tarkistukset ja saat Luotettavaa toimintaa -laatumerkin verkkokaupallesi.

Kysy meiltä lisää: tero@ohjelmistoebusiness.fi

Kustannukset

Luotettavaa toimintaa -laatumerkin sertifiointiprosessin kustannukset ovat 390 euroa (+alv). Huom! Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille laatumerkki on maksuton.

Lue lisää yhdistyksen jäsenyyden eduista ja hyödyistä täältä

LaatumerkkisäännötLaatumerkkikaupat

Tekeekö yrityksesi rajat ylittävää kauppaa verkossa?

Erityisen tärkeää vastuullisen toiminnan osoittaminen on rajat ylittävässä verkkokaupassa. Kaikki Luotettavaa toimintaa -laatumerkin ansainneet yritykset ovat myös oikeutettuja Ecommerce Europen eurooppalaisen laatumerkin käyttöön.
Lue lisää

Eurooppalaisen laatumerkin avulla lisäät kuluttajaasiakkaiden luottamusta kauppaasi rajat ylittävissä online-ostoissa. Jos Sinulle on jo myönnetty Luotettavaa toimintaa -laatumerkki, pyydä osoitteesta tero@ohjelmistoebusiness.fi myös materiaalit koskien Ecommerce Europen eurooppalaista laatumerkkiä ja saat merkin sivuillesi.​

Laatumerkkihakemus

Hae Luotettavaa toimintaa -laatumerkkiä tällä lomakkeella.