Kehitä osaamistasi verkkokaupan alalla!

Tutustu verkkokauppakoulutuksiin
      

Ajankohtaiset koulutukset & ohjelmat

Verkkokaupan Käsikirja saatavilla nyt maksutta!

Verkkokaupan Käsikirja (Tero Lahtinen, 2013) on nyt ladattavissa verkossa täysin maksutta. Kirja kattaa verkkoliiketoiminnan koko elinkaaren liiketoiminnan suunnittelusta, kaupan perustamisesta, sen markkinoinnista ja kehittämisestä aina luopumiseen asti. Kirja on julkaistu alun perin jo muutama vuosi sitten, joten kaikilta osiltaan se ei enää ole ajankohtainen.  Etenkin lainsäädäntö on tässä ajassa jo uudistunut niin, että verkkokaupan juridiikkaa koskevaa tietoa kannattaa hakea mieluummin esimerkiksi Kuluttaja- ja Kilpailuviraston sivuilta.

Tietyt perusasiat eivät kuitenkaan vanhene ja etenkin osasta Verkkokaupan markkinointi ja asiakaspalvelu löytyy hyviä yleisiä periaatteita siihen, miten verkkomainontaa tulisi tehdä. Verkkokauppaa suunnitteleva saa edelleen kirjasta hyvän kuvan kaikesta asiaan liittyvästä ja verkkokaupan konkari pääsee kertaamaan juuri niitä perusasioita, jotka kannattaa tehdä kunnolla.

Lataa Verkkokaupan Käsikirja

Alan tutkimustietoa

Datakatsaus: Isojen kotimaisten verkkokauppojen teknologiat vuonna 2020

Ohjelmisto- ja e-business ry on selvittänyt yhteistyössä North Patrolin kanssa, mitä verkkokauppa-alustateknologioita Suomen suurimmat yritykset käyttävät.

Tutkimuksessa analysoitiin 299 verkkokaupan käyttämä teknologia. Valintakriteereinä olivat, että verkkokauppaa harjoittavan yrityksen liikevaihdon täytyy olla yli miljoona euroa ja verkkokaupassa tarjolla kohtuullisen kokoinen valikoima.

Lue lisää

Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2020

Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2020 antaa kiinnostavaa tietoa niin verkkokaupan alustan valintaan tai vaihtoon kuin kauppojen kehittäjille.

Lue lisää

Verkkokauppa Pohjoismaissa

Verkkokauppa Pohjoismaissa -raportti tarjoaa pohjoismaisen näkökulman ja monipuolista tietoa etenkin fyysisten tuotteiden verkkokauppasta.

Lue lisää

Alan kuulumisia

Luotettavaa toimintaa -laatumerkki

Osoita verkkokauppasi vastuullisuus!
Tutustu palveluun

Tietoturvasertifikaatti

Tehokas tapa varmentaa ja osoittaa verkkopalvelun tietoturvan taso.
Tutustu palveluun