B2B-myynnin rekrytoiva ohjelma

Nappaa yritykseesi digiorientoitunut, nykyajan markkinointiosaamisella varustettu ratkaisumyyjä vastaamaan joko kotimaan tai kansainvälisestä myynnistä!

Rekrykoulutus vastasi tarpeisiimme erinomaisesti. Löysimme vain kahden lyhyen haastattelun perusteella juuri meille sopivan kandidaatin kehittämään start-upimme kansainvälistä verkkokauppaa ja markkinointia.
Jonne Hellgren, CEO & CO-founderRePack Oy
”Meillä oli tarve löytää myynnin ja markkinoinnin osaaja. Tämä oli uskomattoman kätevä ja helppo tapa! Suosittelen ohjelmaa lämpimästi. Aloituskustannus on maltillinen, ja harjoittelujakson aikana saa hyvän kuvan henkilön sopimisesta teidän organisaatioon.”
Peik Åström, toimitusjohtajaCSIT Finland

”Olen saanut monta asiaa omilta harteiltani pois, ja se on iso helpotus.”
Lue lisää Laihin kokemuksesta

Jarno Laihi, toimitusjohtajaNerdyNet

Pitäisikö sinun palkata myyjä?

Myyjän palkkaaminen on haastavaa, ja erityisen vaikeaa on ensimmäisen myyjän palkkaaminen. Rekrykoulutus tarjoaa helpon tavan ammattitaitoisen ja motivoituneen myyjän rekrytointiin.

Säästät aikaa ja vaivaa, kun me etsimme sinulle sopivan henkilön ja haastattelut järjestetään puolestasi. Voit luottaa, että henkilö on ammattitaitoinen ja että hänellä on hallussaan nykyaikaisen ratkaisumyynnin menetelmät, sillä me päivitämme hänen osaamisensa kuukauden tehokoulutuksella. Pienennät myös virherekrytoinnin riskiä, kun saat tutustua rekrykandidaattiin 2,5 kuukauden työssäoppimisjakson aikana sekä varmistua henkilön osaamisesta ja asenteesta.

Järjestämme ohjelman yhdessä Pro Growth Consulting Oy:n kanssa jo seitsemättä kertaa. Ohjelmassa on ollut mukana jo yli 80 yritystä. Yritykset ovat löytäneet rekrytoivasta koulutuksesta muun muassa myyntijohtajan, myyntipäällikön, asiakkuuspäällikön, ratkaisumyyjän, teknisen myyjän, projektipäällikön, markkinointijohtajan, markkinointipäällikön, Account Managerin, Sales Managerin ja Chief Growth Officerin.

Ohjelman avulla varmistat yrityksesi kasvun jatkumisen, kun saat joukkoihisi ammattitaitoisen ja motivoituneen myyjän tai markkinoijan joko Suomen tai kansainvälisten markkinoiden myyntiä vahvistamaan!

Olen kiinnostunut myyjän palkkaamisesta

Ohjelmassa jo mukana olleita yrityksiä

ADA Drive, Apix Messaging, Applixure, Atao, Avoin Systems / Web-veistämö, Codemen, Communication Pro, CSIT Finland, Cuckoo Networks, DB Pro Oy, Deltagon Group, Deveo, E-it, EverTech, Finnish Net Solutions, FusionLayer, Genisys, Go Experience, Good Sign, Gordion-talousohjaus, Granite Partners, Heeros, Infobuild, Infoglove Services, Innotect, Integral, INTO Terveys, Intunex, Iwa Labs, JHD Productions, Justin Group, Kaita Finland, Kvaliteam, Kwork Innovaatiot, LAURA Rekrytointi, Loginets, Loomis Value Solutions, Loyalistic, M.A.D., Masters Brainwork, mCare Pro, Mobiilimarkkinointi Routa, Molnix, Mtech Digital Solutions, MunJob, Mysteerio, Nerdynet, NOMO Technologies, NSF Telecom, Pilvi Cloud Company, Pointscene, Privaon, Procountor Oy, Promentor Solutions, Rajasoft, Rohea, S-Code, SCM Best, Service-Flow, Setera International, Sininen Meteoriitti, Skhole, Springvest, Sujuwa, Surveypal, Taimer, Talenom, TietoPiiri, Trafore, Unicom Consulting, Weasel Software, Web-veistämö

Miksi mukaan ohjelmaan

Saat vaivattomasti lisää resursseja yrityksenne myyntiin ja/tai markkinointiin, ja näin lisää myyntiä.

Saat valita juuri teidän yrityksenne tarpeeseen sopivan henkilön ja pääset tutustumaan häneen perusteellisesti ennen lopullisen rekrytointipäätöksen tekemistä.

Teille valitun opiskelijan osaaminen päivitetään 2020-luvun myynnin ja markkinoinnin keinojen osalta. Oppimisohjelma räätälöidään tarvittaessa tulevan työtehtävän mukaan.

Saat apua rekrytoinnissa ja siihen liittyvissä asioissa, jolloin säästät sekä aikaa että rahaa. 

Mainio konsepti: kerroimme tarpeemme, ja meille mätsättiin parit lyhyet haastattelut sitoumuksetta. Toinen haastatelluista vastasi hyvin tarpeitamme ja kansainvälistymisemme sai uutta vauhtia!
Jonne Hellgren, CEO & CO-founderRePack Oy
”Meillä on ihan uudenlainen ryhti kaikessa toiminnassa. Kahden kokeneen ihmisen ansiosta asiat menevät tehokkaasti ja varmasti eteenpäin”.  Lue lisää Laihin kokemuksesta
Jarno Laihi, toimitusjohtajaNerdyNet
Osallistuminen tähän ohjelmaan teki rekrytoinnista meille todella helppoa. Pro Growthilla tehtiin taustatyö huolella ja he tiesivät siksi tarkkaan, millaista osaajaa etsimme. Aikaa ei kulunut turhiin haastatteluihin, vaan löysimme nopeasti Business Area Managerin tehtävään sellaisen kovan tason ammattilaisen, jota olimme etsimässä.
Jouko Kukko, CEO, Partner,Riihisoft Oy

Hinta yritykselle

Rekrytoivaan ohjelman ELY-tuettu hinta yritykselle on 1971 € (+ alv) / rekrytoitava henkilö. Osallistumismaksu veloitetaan vasta, kun yritys on löytänyt sopivan henkilön ja ohjelma on virallisesti käynnistynyt (syyskuussa 2021).

Rekrytoivaan ohjelmaan saa myös osallistua pk-yritys, joka ei vielä ole Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsen. Valmentajana toimii Pro Growth Consulting Oy ja yhteistyökumppanina Ohjelmisto- ja e-business ry. Koulutusohjelma järjestetään ELY-keskuksen tuella ja ELY-keskus pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä yritystä koulutusohjelmaan.

Ohjelman aikataulu

  • Ilmoittautuminen ohjelmaan 15.8.2021 mennessä
  • Hakijoiden haastattelut elo-syyskuussa
  • Opiskelijoiden koulutusjakso syys-lokakuussa
  • Työssäoppimisjakso loka-joulukuussa (yht. 2,5 kk)
  • Työsopimuksen solmiminen 31.12.2021 mennessä

Rekrykoulutus on työvoimakoulutusta, ja se toteutetaan yhteistyössä Pro Growth Consulting Oy:n, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. ELY-keskus tukee mukaan valitsemiensa yritysten osallistumista ohjelmaan ja opiskelijat valitaan yhteistyössä TE-toimiston kanssa.

Kouluttajat

Timo Aittoniemi, ohjelman pääkouluttaja

Myynnin parhaat käytännöt

Virpi Europaeus

Markkinoinnin johtaminen ja suunnittelu

Antti Pietilä

Markkinoinnin automaatio

Jarno Wuorisalo

Hakukonenäkyvyys

Olen kiinnostunut ohjelmasta

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!