Ohjelmistoyrittäjien salainen ATK-kerho...

C:>_

Ohjelmisto- ja e-business ry:n ATK-kerho aloittaa toimintansa keväällä 2019. Kerho on perustettu pitämään sinut ja yrityksesi teknisen kehityksen kärjessä — ajan tasalla siitä, mitä on tulossa ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

ATK-kerhon tapaamiset ovat pelikenttä ohjelmistokehityksestä ja teknisistä innovaatioista kiinnostuneille entisille ATK-kerholaisille. Tapaamisissa jaetaan kokemuksia ohjelmistokehityksen ja -tuotannon uusista mahdollisuuksista, haasteista, teknisistä innovaatioista ja tulevaisuuden parhaista käytännöistä luottamuksellisessa ja avuliaassa ilmapiirissä. Jäseniltä edellytämme uteliaisuutta ja halua jakaa kokemuksia.

ATK-kerhoa vetää Ohjelmisto- ja e-business ry:n hallituksen jäsen, Codento Oy:n toimitusjohtaja, Otaniemen kasvatti, pitkäaikainen tietojärjestelmien ja -arkkitehtuurien kehittäjä, tietoturvaentusiasti sekä tietysti pitkän linjan ATK-kerholainen, Petri Aukia.

>> Näin pääset salaiseen ATK-kerhoon!

Haluatko olla mukana eturintamassa kysymässä, vastaamassa ja luomassa uusia parhaita käytäntöjä? Liity ATK-kerhoon täyttämällä lomake. Lähetämme sinulle kutsun ensimmäiseen tapaamiseen.

Jos ATK-kerho ei ole sinua varten, välitäthän viestiä yrityksesi potentiaaliselle kerholaiselle! Hänet saattaa tunnistaa esimerkiksi etuliitteistä CTO, CDO, VP Engineering, VP Research, CIO tai Digitalisaation johtaja.

Tulevat ATK-kerhot

Menneet ATK-kerhot